Tassel kimono

Vikend,  osim sto donosi mogucnost da se posvetite sebi i radite ono sto ste prizeljkivali tokom radne nedelje, dozvoljava i da obucete nesto neformalno ili manje formalno.
To su one stvari za koje ste, jos dok ste kupavali, znali da necete bas moci da ih ponesete na posao. Ovo je jedna od tih kombinacija.




 


Baletanke: New Yorker
Farmerke: Stradivarius
Kosulja: Shana
Kimono: Aliexpress
Torba: Mango

Comments

  1. uh koliko ti gubis na kvalitetu bloga zbog losih fotki i loseg ugla slikanja
    steta, sjajan stil

    ReplyDelete
    Replies
    1. za sada nema boljeg fotografa, niti slika :)
      ali, bice sigurno.
      hvala sto me pratis i podrzavas :)

      Delete
    2. slazem se sa andjom. slike su pristojne ali nekako, od modnog bloga sada svi (mi koji pratimo iste) ocekujemo da to bude na malo visem nivou. ne bas kao modni editorijal iz casopisa ali malo ozbiljnije. kapiram da je tebi ovo hobi i nesto cime volis da ispunjavas slobodno vreme, a ne posao i obaveza kao nekim devojkama, pa necu da cepidlacim. fenomenalan stil imas, od nedavno redovno pratim ali ne komentarisem. imam 10 godina manje i sad bih se oblacila isto ovako, a kamoli sa 40 . da, i svaka cast na liniji. poz

      Delete
    3. Draga Ana, hvala na lepim komentarima i sugestijama.
      Kao sto si i sama rekla, ovaj blolg je moj hobi i bice drago da neko ko poseti blog pronadje ideju, kako da iskombinuje nesto sto i sam ima u ormaru.
      Znam da fotografije ne izgledaju profesionalno, slika me sestra mobilnim telefonom, tako da ne postoji mogucnost da izgledaju kao na ozbiljnim modnim blogovima.
      Planiram da ovaj moj hobi da potraje, pa cu sigurno u nekom narednom periodu kupiti dobar fotoaparat, a do tada cemo sestra i ja da vezbamo da postanemo pravi profesionalci :)

      Delete
  2. prelepa opustena kombinacija!

    ReplyDelete
  3. Kombinacija koja te je otvorila.
    Vrlo interesantno.
    Odlicna si.


    Marija

    ReplyDelete
  4. Blog je super... kombinacija divna... a, sličice skroz ok!
    Samo napred! ;-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts