Skip to main content

Belgrade fashion week - otvaranjeSinoc je svecano otvoren jubilarni 40. Belgrade Fashion Week. 
Manifestaciju je otvorio direktor manifestacije Nenad Radujevic, koji se osvrnuo na same pocetke Beogradske nedelje mode  i istakao sa koliko entizujazma svih ovih godina radi na promociji autorske mode.


U nastavku programa odrzana je revija pod nazivom BFW ICONIC DESIGNERS posvecena dizajnerima, ciji se rad vezuje za same pocetke Beogradske nedelje mode.


Svoje radove su prikazali: Aleksandar Protic, JSP - Svetlana i Jelena Prokovic, Bata Spasojevic, Boris Nikolić, Dejan Despotovic, Slobodan Mihajlovic, Dejana Momcilović, Doda Komad, Dragana Ognjenovic, Ana Ljubinkovic, Irena Grahovac, Iva Stefanovic, Sestre Stevancevic...


Belgrade fashion week ce trajati do 8. novembra, a novosti i desavanja pratite na blogu i Instagramu.


Dragana OgnjenovicRoksanda Ilincic


 Ana Ljubinkovic


 Bata Spasojevic

 
  video

Comments

Popular posts from this blog

High waisted pants

S obzirom da je naglo zahladnelo, a ja uopste ne volim ni jesen, ni zimu trebace mi malo vremena da se naviknem na ove niske temperature.
Uz ove hladnije dane se malo tamnije boje sasvim lepo uklapaju, pa ako nemate inspiraciju za oblacenje najjednostavnija i uvek moderna kombinacija su sako i pantalone.
Da biste od ove kombinacije napravili moderan outift, ovoga puta predlazem pantalone sa dubokiim strukom, cizme sa zanimljivim printom i sako koji se uklapa uz pantalone, ali nije deo tkz "kostima" iako je vrlo slicne boje i teksture.
Ja licno mnogo volim da nosim rolke, ali i kosulja sa diskretnim printom moze da bude odlican izbor.


Cizme: Zara
Pantalone: Pull and Bear
Rolka: Pull and Bear
Sako: H&M


Lace pants

Danas malo drugacija crno-bela kombinacija, duga bela kosulja i pantalone sa cipkanim detaljima na ivicama.

Sandale: no name
Pantalone: Zara
Kosulja: Stradivarius
Torba: Zara