Skip to main content

Belgrade Fashion Week - najzanimljivije revije ( prvi deo )

Zbog nedostatka vremena nisam bila u mogucnosti da redovno izbacujem postove o revijama  koje sam posetila na Belgrade Fashion Week ali u nastavku pogledajte neke od meni najzanimljvih revija.

Kolekcije koje su mi se najvise dopale su “Vulkanizacija” Sonja Krstic, na mene su najveci utisak ostavili fenomenalni krojevi pantalona, “Nemo” Svetlana Jacovic, zenstvena kolekcija sa predivnim kosuljama i haljinama neznih pastelnih boja u kombinaciji sa jarko crvenom i oker bojom i " Kako stoje stvari "Jelena Stevanovic, kolekcija za inteligentne zene, moja prva asocijacija na prikazanu kolekciju.Vulkanizacija - Sonja Krstic Svetlana Jacovic Jelena Stevanovic

Comments

Popular posts from this blog

High waisted pants

S obzirom da je naglo zahladnelo, a ja uopste ne volim ni jesen, ni zimu trebace mi malo vremena da se naviknem na ove niske temperature.
Uz ove hladnije dane se malo tamnije boje sasvim lepo uklapaju, pa ako nemate inspiraciju za oblacenje najjednostavnija i uvek moderna kombinacija su sako i pantalone.
Da biste od ove kombinacije napravili moderan outift, ovoga puta predlazem pantalone sa dubokiim strukom, cizme sa zanimljivim printom i sako koji se uklapa uz pantalone, ali nije deo tkz "kostima" iako je vrlo slicne boje i teksture.
Ja licno mnogo volim da nosim rolke, ali i kosulja sa diskretnim printom moze da bude odlican izbor.


Cizme: Zara
Pantalone: Pull and Bear
Rolka: Pull and Bear
Sako: H&M


Lace pants

Danas malo drugacija crno-bela kombinacija, duga bela kosulja i pantalone sa cipkanim detaljima na ivicama.

Sandale: no name
Pantalone: Zara
Kosulja: Stradivarius
Torba: Zara

Belgrade fashion week - otvaranje