Skip to main content

Frilled blouse

Decembar je mesec kada firme uglavnom organizuju proslave povodom zavrsetka poslovne godine, na kojima osim zaposlenih mogu prisustvovati klijenti, poslovni partneri i svi ostali koji su na neki nacin povezani sa funkcionisanjem firme.
Za ovu priliku se preporucuje malo svecanija odevna kombinacija, koja dozvoljava i detalje koje nisu prihvatljive za dnevne poslovne varijante, ali svakako treba imati u vidu da se ne radi o privatnoj proslavi za koju mozete pustiti masti na volju.
Ja sam se odlucila za ravnu obucu jer ovakav model pantalona ne volim da nosim sa visokim potpeticama i osim kosulje, koja ima karnere na rukavima, nisam zelela da dodajem nikakve detalje, da bi cela kombinacija bila svedena, a ipak zanimljiva.
Baletanke: Zaboravila
Pantalone: Zara
Kosulja: H&M
Torba: Zaboravila
Comments

Popular posts from this blog

High waisted pants

S obzirom da je naglo zahladnelo, a ja uopste ne volim ni jesen, ni zimu trebace mi malo vremena da se naviknem na ove niske temperature.
Uz ove hladnije dane se malo tamnije boje sasvim lepo uklapaju, pa ako nemate inspiraciju za oblacenje najjednostavnija i uvek moderna kombinacija su sako i pantalone.
Da biste od ove kombinacije napravili moderan outift, ovoga puta predlazem pantalone sa dubokiim strukom, cizme sa zanimljivim printom i sako koji se uklapa uz pantalone, ali nije deo tkz "kostima" iako je vrlo slicne boje i teksture.
Ja licno mnogo volim da nosim rolke, ali i kosulja sa diskretnim printom moze da bude odlican izbor.


Cizme: Zara
Pantalone: Pull and Bear
Rolka: Pull and Bear
Sako: H&M


Lace pants

Danas malo drugacija crno-bela kombinacija, duga bela kosulja i pantalone sa cipkanim detaljima na ivicama.

Sandale: no name
Pantalone: Zara
Kosulja: Stradivarius
Torba: Zara

Belgrade fashion week - otvaranje